Over ons

Van vader op zoon

Kwaliteitsschilder- en Decoratiewerken Patrick Wolfcarius is gestart begin juli 1995. Tot op vandaag staat het bedrijf garant voor een hoogstaande afwerking met oog voor detail. Onze doeltreffende werkmethode zoals: correcte afspraken en verzorgd werk is dé basis waarop we ons baseren.

In maart 2011 beslist onze zoon Elias om ook zelfstandig te starten. Painting Wolfcarius is geboren.

painting-wolfcarius-hal
painting-wolfcarius

Wij streven naast het leveren van kwalitatief vakwerk ook naar een uitstekende dienstverlening en persoonlijke ondersteuning voor elke klant. Voor de nieuwste trends in de woningdecoratie biedt Painting Wolfcarius u technisch- en kleuradvies aan voor diverse verfsystemen en wandbekledingen. Tal van decoratieve technieken zoals kalkverftechnieken, stucco's, ... maar ook eigen creaties. Painting Wolfcarius is uitgerust met allerhande professionele apparatuur waardoor de klant steeds op een snelle en efficiënte manier bediend wordt. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten die zorgen voor een duurzaam en optimaal resultaat.

Contacteer ons

Binnen of buitenschilderwerken voor de boeg? Contacteer ons via mail of telefoon en wij kijken hoe we jou kunnen helpen!